81 nya bostäder - Colive tar steget mot en hållbar bostadsmarknad

Invigning av Colive Altum. Av: Michael Svensson Upphovsrätt: LKF

Colive fortsätter sin framgångsrika resa och öppnar nu en ny coliving-hubb i Lund i samarbete med LKF (Lunds Kommuns Fastighets AB). Med 81 nya bostäder ger vi fler unga vuxna möjlighet att hitta ett attraktivt boende i en stad där bostadsbristen ofta är en utmaning.

"Detta initiativ är ett avgörande steg för att göra coliving till en självklar del av bostadsmarknaden i Sverige. Tack vare vårt samarbete med LKF kan vi erbjuda en boendeform som förenar trygghet, gemenskap och flexibilitet för unga vuxna," säger Niklas Andersson, VD på Colive.

Genom att erbjuda flexibla hyresvillkor och en stark känsla av gemenskap skapar vi en boendemiljö där gränserna suddas ut – både socialt och kulturellt. Vi förstår att unga talanger som kommer hit för att bygga sin framtid behöver mer än bara tak över huvudet; de behöver en plats att leva, nätverka och växa tillsammans med likasinnade.

Den nya hubben i Lund markerar en viktig milstolpe och bekräftar företagets fortsatta tillväxt inom coliving-sektorn. "Vi är glada över att kunna erbjuda 81 nya bostäder inom coliving, något som inte hade varit möjligt utan det starka engagemanget från alla inblandade. Vi ser fram emot att välkomna de nya boende till en gemenskap som både inspirerar och stödjer," tillägger Malin Gucko, projektutvecklingschef på Colive.

Med denna expansion fortsätter de att utmana och komplettera vårt sätt att bo, genom att skapa levande och inkluderande miljöer där unga vuxna kan bo, leva och utvecklas tillsammans – och vi är långt ifrån klara.