Tre nya tillskott driver Revelops hållbara fastighetsutveckling framåt

Pressbild: Revelop

Revelop stärker sitt fastighetsteam genom att rekrytera tre erfarna medarbetare, med målet att fortsätta förlänga livslängden på fastigheter.

Under det senaste året har Revelop utnyttjat turbulensen på fastighetsmarknaden och förvärvat fastigheter till ett värde av över 2 miljarder kronor, i linje med företagets value-add-strategi.

Med tillgång till kapital och ett starkt intresse från både nya och befintliga investerare för företagets strategi, planerar Revelop att fortsätta sina aktiva förvärv och investeringar i fastigheter med stor potential för omvandling. Fokus ligger på utvalda delmarknader i Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen. Genom att implementera hållbara lösningar i befintliga byggnader bidrar Revelop till att förlänga fastigheternas liv och skapa en långsiktig positiv effekt.

Nizar Mabrouk har anslutit till Revelop som Real Estate Manager, med expertis inom att skapa värde inom olika fastighetstyper, särskilt inom industrifastigheter. Han kommer närmast från en roll som Asset Manager på Areim och har tidigare arbetat på Newsec.

Mathias Björnfot har börjat som Leasing Manager på Revelops co-working-koncept, C/O Workspace. Med en bakgrund från SkandiaMäklarna och Tesla kommer Mathias att stärka teamet och driva utvecklingen av Revelops framtida kontorslösningar.

Dessutom anslöt Cale Kubena tidigare i år som Technical Developer & Project Leader. Han har omfattande erfarenhet inom teknik och fastighetsförvaltning, efter att ha arbetat på Lexium och Bravida.