Riksbyggens Brf New York - Tredjedel av lägenheterna sålda vid säljstarten

Bild: Riksbyggen

Riksbyggens Brf New York, belägen på Masthuggskajen i Göteborg med en imponerande utsikt, har redan sålt en tredjedel av sina lägenheter via förturskön sedan säljstarten i slutet av april.

Brf New York är en del av det nyetablerade och spännande området vid Masthuggskajen, där stadsdelens livliga atmosfär möter grönska och vatten. Nyligen inleddes byggnationen av kvarteret The Parkside, som fått sitt namn från sin internationella prägel inspirerad av New York – vilket även återspeglas i den 18 våningar höga byggnaden.

– Intresset har varit stort under en längre tid, och nu har Riksbyggen fått bekräftat att lägenheterna verkligen passar in i området. Vi erbjuder rymliga bostäder med hög materialstandard och vacker utsikt. Fler och fler ser hur Masthuggskajen omvandlas från parkeringsytor till kontor och bostäder. Det kommer att bli mycket bekvämt att bo här med närhet både till älven och stadens puls, säger Anders Radne, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Göteborg.

Lägenheterna kommer att ligga på våning 8 till 18 och består av tvåor, treor och fyror med genomgående högkvalitativa material, modern utrustning och noggrann detaljfinish. Bland detaljerna finns eksnickerier i köket och en- eller tvåstavsparkett i mörk ek. De sex översta lägenheterna, kallade Roof Gardens, har generösa gröna terrasser, varav två är i etage.