Ekobrottsmyndigheten flyttar in i moderniserade Centralhuset i Uppsala

Foto: Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter har meddelat att även Ekobrottsmyndigheten flyttar in i Centralhuset i Uppsala, där de kommer att hyra 1 723 kvadratmeter kontorsyta. Centralhuset har genomgått en omfattande omvandling sedan Uppsala kommunledning flyttade ut, för att anpassas till dagens höga arbetsplatsstandarder och erbjuder nu moderna lokaler i ett av Uppsalas bästa kontorslägen, precis vid Centralstationen. Huset är redan hem för Domstolsverket, EY, Reilers, Metacon och Btwentyfour.

Under våren 2023 invigde Bonnier Fastigheter sitt nya Business Center i Centralhuset – en modern och inspirerande miljö som erbjuder hyresgäster flexibla arbetsytor, en bemannad reception samt fullt utrustade mötes- och konferensrum, vilket uppmuntrar till samarbete, arbete och nätverkande.

Bonnier Fastigheter fortsätter att prioritera hållbarhet och återbruk vid lokalombyggnationer. Centralhuset har dessutom miljöcertifierats enligt BREEAM In-Use med betyget "Very Good", vilket understryker företagets långsiktiga engagemang för miljövänliga och resurseffektiva fastigheter.

- Vi är stolta över att nu kunna välkomna Ekobrottsmyndigheten till Centralhuset. Detta stärker ytterligare vår position som ledande inom hållbar fastighetsutveckling och vårt engagemang för att tillgodose kundernas behov samt skapa dynamiska arbetsmiljöer, säger Ulrika Klingberg, uthyrningsansvarig för Uppsala på Bonnier Fastigheter.

Denna uthyrning är ett exempel på hur strategisk fastighetsförvaltning och socialt ansvar kan kombineras med kommersiell framgång. Bonnier Fastigheter fortsätter att utveckla arbetsplatser som inte bara främjar affärsverksamhet utan även bidrar till samhällsutveckling och hållbarhet.