Einar Mattsson tar över förvaltningen av Vasakronans bostadsfastigheter i Stockholm

Foto: Erika Norell/EinarMattsson

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB kommer att överta ansvaret för förvaltningen av tre av Vasakronans bostadsfastigheter i Stockholm: Gamen 12 på Södermalm, Telefonfabriken 1 vid Telefonplan samt Blåmannen 20. Dessa fastigheter rymmer totalt 782 bostäder på en yta av cirka 19 000 kvadratmeter. Uppdraget omfattar fullständig förvaltning.

Magnus Molin, VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB, uttrycker entusiasm inför starten av förvaltningsuppdraget för Vasakronans 782 bostäder i Stockholms innerstad. 

Emma Beck-Friis, affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB, understryker företagets förmåga att tillföra mervärde för både hyresgäster och fastighetsägare. För att säkerställa en god förståelse för fastigheterna och planera kommande underhållsarbete kommer de inleda uppdraget med tekniska besiktningar.

De bostäder som kommer att totalförvaltas huvudsakligen utgörs av studentbostäder i Gamen 12 och Telefonfabriken 1, belägna i Skrapan vid Götgatan på Södermalm samt vid Telefonplan. Dessutom omfattar uppdraget förvaltningen av radhus och hyreslägenheter på taket av fastigheten Blåmannen 20 (Klara Zenit). Totalt omfattar uppdraget förvaltningen av 782 bostäder.