Falck tecknar avtal med Wallenstam på Vasagatan 45 i Göteborg

Bild: Wallenstam

Wallenstam har ingått avtal om uthyrning av cirka 1 000 kvadratmeter på Vasagatan 45 i Göteborg med Falck. Falck är redan hyresgäst i fastigheten och utökar nu sina lokalytor på samma adress inom koncernen. Det strategiska valet av plats var baserat på det centrala läget med goda kommunikationsmöjligheter.

De nya lokalerna kommer att anpassas för att skapa en modern och flexibel arbetsmiljö för Falcks verksamhet, med planerad inflyttning under hösten 2024.

Aleksandra Garbeska, Regionchef Region Syd för Falck, kommenterade beslutet med att säga att de ser fram emot att samla flera av deras verksamheter under samma tak i Göteborg, vilket förväntas förbättra och säkra leveransen till deras kunder. Samarbetet med Wallenstam har varit positivt och förväntas fortsätta.

Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd på Wallenstam, uttryckte sin glädje över att välkomna Falck till de nya kontorslokalerna i det eftertraktade Avenyområdet.

Aleksandra Garbeska betonade också vikten av ett centralt läge med bra kommunikationer för deras kunder och nämnde att de kommer att behålla lokaler både i södra och norra delarna av Göteborg.

Falck, med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet, positioneras som Sveriges mest omfattande leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Bolaget har i över 100 år arbetat med fokus på trygghet, hälsa och hållbarhet för människor, företag och samhället.